Sieraden maken van leer workshop

Sieraden maken van leer workshop

Sieraden maken van leer workshopSieraden maken van Leer is een van de leukste creatieve workshops in ons aanbod voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes familie-uitjes en vrijgezellenuitjes. Creëer zelf een leren armbandje of sleutelhanger. De docent start de workshop met uitleg over de diverse mogelijkheden en de te gebruiken materialen. Denk hierbij aan verschillende soorten leer, mesjes, hamers en stempels.
Voordat er gestart kan worden moet er natuurlijk eerst een ontwerp worden gemaakt. Als het ontwerp klaar is kunnen jullie aan de slag met het maken van echte leren sieraden. Aan het einde van de workshop mogen de deelnemers het gemaakte sieraad mee naar huis nemen.

Wij kunnen de workshop Sieraden maken van Leer op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs:
vanaf 15 personen € 29,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 20,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 14,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 11,50 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur

Sieraden maken van Leer, offerte op maat

De workshop Sieraden maken van Leer is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u deze workshop willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*