Totempaal maken workshop

Totempaal maken workshop

Totempaal maken workshopMaak uw eigen Totempaal tijdens deze te gekke workshop Totempaal maken. Deze workshop is ideaal als teambuilding met uw collega’s tijdens uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenuitje. Deze houten standbeelden werden door sommige indianenstammen gemaakt. De indianen beschouwen de Totempaal als een heiligdom en werd vaak in bonte kleuren geschilderd. U werkt in 2 tallen aan een blok hout dat u bewerkt, na het ontwerp bedacht te hebben, met beitels en een hamer. Mocht u tijd over hebben kunt u uw blok beschilderen. Omdat het veel tijd kost het hout te bewerken duurt deze workshop ongeveer 3 uur. De houten blokken worden, aan het einde van de workshop, op elkaar gestapeld waardoor er een Totempaal ontstaat.

Wij kunnen de workshop Totempaal maken op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs:
vanaf 15 personen € 42,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 37,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 32,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 29,50 pp excl. 6% btw.
Duur: 3 uur

Totempaal maken, offerte op maat

De workshop Totempaal maken is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de workshop Totempaal maken willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*