De Lama’s workshop

De Lama’s workshop

De Lama's workshopDe Lama’s is de workshop die voor de meest hilarische momenten zorgt en waaraan u na afloop nog lang zult terug denken. De Lama’s is improvisatietheater die ook wel Theatersport wordt genoemd. U ervaart hoe het is om zelf op het podium te staan en snel en ad rem te moeten reageren. Zo ontstaan de leukste situaties waardoor u uw collega’s, vrienden of familie eens op een geheel andere manier leert kennen. Lol maken staat voorop in deze te gekke workshop.

Wij kunnen de Lama’s workshop op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. De workshop is zowel binnen als buiten te verzorgen en is geschikt voor groepen van 10 tot wel 200 personen.

Prijs:
vanaf 15 personen € 25,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 15,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 13,50 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur

De Lama’s workshop offerte op maat

De Lama’s workshop is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de Lama’s workshop willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*