Djembe workshop

Djembe workshopDjembe workshop

In deze muzikale workshop Djembe bespeelt u een trommel die afkomstig is uit West-Afrika. Na een korte introductie zal de docent wat vertellen over de oorsprong van de djembe, de ritmes die gespeeld gaan worden en de diverse klanken die met een djembe te maken zijn. Vervolgens gaat u snel enkele partijen spelen. Er kan ingespeeld worden op het niveau van de groep, er is dus een uitdaging voor iedereen.

Wij kunnen de Djembe workshop op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. De workshop is zowel binnen als buiten te verzorgen. Er zal altijd rekening moeten worden gehouden met het geluid dat tijdens de workshop wordt geproduceerd bij het kiezen van een juiste locatie.

Prijs:
vanaf 15 personen € 25,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 17,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 13,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 10,50 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur

Djembe workshop, offerte op maat

De Djembe workshop is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de Djembe workshop willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*