Percussie workshop

Percussie workshopPercussie workshop

Ga helemaal op in de muziek tijdens deze geweldige Percussie Workshop! In deze dynamische sessie laten wij uw gezelschap een overdonderend slagwerkstuk bespelen op diverse Percussie instrumenten. Grote houten bastrommels, bellen, tonnen en metalen trommels, die met stokken bespeeld worden, vormen het instrumentarium. Of het nu voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenuitje is, een ding is zeker, tijdens deze workshop gaat iedereen helemaal los.

Wij kunnen de Percussie workshop op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. Of het nu op het strand in Scheveningen of in een van de vele stadscafés in Antwerpen is.

Prijs:
vanaf 15 personen € 27,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 15,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 13,50 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur

Percussie workshop, offerte op maat

De Percussie workshop is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de Percussie workshop willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*