Rap workshop

Rap workshop

Rap workshopNeem samen met uw collega’s, vrienden of familie uw eigen Rap op tijdens deze gezellige Rap workshop. De basis bestaat uit de uitleg over rap, rijm en tekst (met interactie tussen de deelnemers en de docent ). Onder leiding van onze rap docent schrijft u uw eigen tekst waarbij het leukste is als u zelf een thema heeft. Of het nu over het jaarlijkse bedrijfsuitje, het huwelijk van de vrijgezel of het jaarlijkse familie-uitje gaat een thema werkt altijd goed.
Binnen een week ontvangt u van ons de gemaakte en bewerkte recording digitaal.

Wij kunnen de Rap workshop op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. De Rap docent zorgt er voor dat u de recording achteraf per mail ontvangt.

Hieronder vindt u een voorbeeld van een Rap workshop die wij hebben verzorgd voor het Sikkelcelcentrum Erasmus MC Sophia kinderziekenhuis.

Prijs:
vanaf 15 personen € 25,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 20,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 15,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 13,00 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur

Rap workshop, offerte op maat

De Rap workshop is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u deze Rap workshop willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*