Zandsculpturen maken

Zandsculpturen maken workshop

Zandsculpturen maken workshopBizar wat je kunt maken van zand in deze te gekke workshop Zandsculpturen maken. Iedereen doet het als ie 5 jaar is en houdt er mee op na een paar jaar. Maar in een uur tijd leer je heel snel om hele gave dingen te maken. Met je voeten in het zand aan het werk dus! En het is echt gaaf! Je maakt eerst een mal, op een speciale manier. Daarna leer je hoe je sculpturen kunt maken en ga je aan de slag. En de grap is: eenmaal geleerd, nooit meer verleerd. Dus je kunt zo met je eigen kinderen aan de slag een volgende keer. Als teambuilding samen aan een groter werk werken  is ook een hele leuk uitdaging.
Wij zorgen voor alle materialen en het strand doet de rest! En daarna lekker een drankje bij een leuke tent! Succes!

Wij kunnen de workshop Zandsculpturen maken op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen.

Prijs:
vanaf 15 personen € 28,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 24,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 16,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 14,50 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur

Zandsculpturen maken offerte op maat

Zandsculpturen maken is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u Zandsculpturen maken willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*