Zumba workshop

Zumba workshopZumba workshop

Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenuitje even helemaal los gaan? Dan is de Zumba workshop wat u zoekt. Zumba is een combinatie van dans- en fitnessbewegingen. Het fitnessprogramma is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans zoals Salsa, samba, merengue e.d. De naam Zumba betekent ‘snel bewegen en lol maken’, dit staat dan ook centraal in de workshop. De docent zorgt hierbij voor uitdagende muziek en afwisselende oefenmethodes. Iedereen kan mee doen en ga lekker los tijdens deze te gekke workshop.

Wij kunnen de Zumba workshop op onze locatie in Amsterdam of op een andere locatie in Nederland of België voor u verzorgen. De workshop is zowel binnen als buiten te organiseren. Er zal rekening met het geluid moeten worden gehouden bij het kiezen van een geschikte locatie.

Prijs:
vanaf 15 personen € 23,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 17,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 11,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 09,00 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur

Zumba workshop, offerte op maat

De Zumba workshop is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de Zumba workshop willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*